9 Mayıs 2012 Çarşamba

Everbody Loves Kate Middleton

İngiliz Kraliyet Ailesi'ne karşı hissettiklerim son 1 yılda ciddi anlamda değişti. Nedeni malum: Kate Middleton. Sayesinde artık onlar benim için katı ve sıkıcı değil. Halktan birisini kendilerine kattıkları için önyargılı olmadıklarını da gösterdiler. Her ne kadar kendisi bu evlilik için zayıflatılıp, daha farklı tarza tabi tutulsa da, en ciddi hallerinde bile samimi duran bir hali var Kate'in. Fotoğraflarına detaylı olarak baktığınızda da ortaya çıkıyor. İzleyenler hatırlayabilir: Prens William'ın gözüne bakarak evlilik yemini ettiği dakikalarda gülmemek için kendisini zor tuttuğu belliydi. Üstelik çok da sevimliydi.
Artık bir düşes olduğu olduğu için daha resmi giyiniyor, makyajını belirgin yapıyor ve ona göre davranıyor. Her ne kadar dergi ve web sitelerinde sevimli gülümsemesi, romantik bakışlarıyla yer alsa da göz, kaş ve dudak mimikleri görülmeye değer. Bakışlarıyla çok sinirliymiş gibi olabiliyor, kaşlarını farklı şekillere sokabiliyor ve dudaklarına hakim olamıyormuş gibi görünebiliyor.



Kate Middleton'ın bu kadar sevilmesnin nedeni belki de Düşes olmayı çok da umursamayan tavırları. Ya da üniversite yıllarından aşina olduğumuz fotoğrafları. Prens William'la ilişkilerinin ilk yıllarında da İngiliz halkı tarafından çok sevildi ki bu nadir görünen bir durum. Sol alttaki fotoğrafta giydiği Topshop elbise, bir gün içerisinde tüm mağazalardan tükendi...





Yazının orijinali Kübra Haniç tarafından all.com.tr'de yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder